آنچه در این مقاله خواهید خواند:
• مختصری درباره دانشگاه تربیت مدرس
• دانشکده های دانشگاه تربیت مدرس
• رتبه دانشگاه تربیت مدرس در ایران و جهان
• تسهیلات و امکانات دانشگاه تربیت مدرس
• کتابخانه مرکزی
• خوابگاه های دانشگاه تربیت مدرس
• پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس
• پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس
• قبولی در دانشگاه تربیت مدرس

مختصری درباره دانشگاه تربیت مدرس

دانشگاه تربیت مدرس در سال ١٣٦٠ تاسیس گردید. این دانشگاه با بیش از ٩٠٠٠ دانشجو، ٣٢٠٠٠ دانش آموخته و بیش از ٧٠٠ عضو هیات علمی، همواره در زمینه آموزش و پژوهش، با هدف تولید علم ، گسترش مرزهای دانش و فناوری، به ویژه تربیت اعضای هیأت علمی در علوم مختلف پیشرو بوده است.

دانشکده های دانشگاه تربیت مدرس

دانشگاه تربیت مدرس فعالیت های علمی خود را در ١٦ دانشکده متمرکز کرده است. دانشکده های علوم انسانی،اقتصاد و مدیریت، فنی و مهندسی، مهندسی برق و کامپیوتر، مهندسی شیمی، مهندسی عمران و محیط زیست، علوم پزشکی، هنر و معماری، علوم پایه، علوم زیستی، علوم ریاضی، کشاورزی، منابع طبیعی و علوم دریایی، فناوری های برتر، مهندسی مکانیک، حقوق

رتبه دانشگاه تربیت مدرس در ایران و جهان

بر اساس رتبه بندی یو اس نیوز دانشگاه تربیت مدرس جایگاه ٨١٠ در جهان و رتبه هشتم را بین دانشگاه های کشور داراست. همچنین طبق نظام رتبه بندی تایمز رتبه ای بین ٤٠١ تا ٦٠٠ را در بین دانشگاه های جهان دارا می باشد.
بر اساس رتبه بندی موضوعی یو اس نیوز، در رشته کشاورزی به ترتیب دانشگاه های تهران، آزاد اسلامی، تربیت مدرس برترین دانشگاه های ایران محسوب می شوند. دانشگاه تربیت مدرس همچنین در رشته مهندسی و در رشته علم مواد در میان دانشگاه های برتر کشور قرار دارد.

تسهیلات و امکانات دانشگاه تربیت مدرس

وام های دانشجویی

اداره خدمات دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس وام هایی شامل وام تحصیلی، مسكن، وام ضروری، ودیعه مسكن و وام بیمه خدمات درمانی، وام مبتكر، وام موارد خاص، وام قهرمان ورزشی، وام دانشجویان نمونه و ممتاز، شهریه شبانه و وام حج را به دانشجویان واجد شرایط پرداخت می کند.

تغذیه دانشجویی

اداره تغذيه دانشگاه تربیت مدرس دارای ٢ سالن غذاخوری مجزا با نام‌ها سلف‌سرويس دانشجويی (برادران و خواهران) و تالار شكرانه می باشد؛ كه هر كدام به نوبه خود آماده ارائه خدمات مطلوب و شايسته به دانشجويان گرامی است.
سلف سرویس دانشجویی
ارائه برای ناهار از ساعت ١١:٣٠ تا ١٣:٣٠ از طريق اتوماسيون و با نرخ يارانه‌ای طبق برنامه غذايی توزيع می‌گردد.

تالار شکرانه
در اين تالار همه‌روزه صبحانه از ساعت ٧:٣٠ سرو مي‌شود. اين تالار به ‌صورت يكسره تا ساعت ١٧ آماده ارائه انواع ساندويچ ها، چاي، قهوه و… است. در ساعت ناهار نيز با ارائه انواع غذاهاي ايراني و خارجی به صورت آزاد و حداقل قيمت ممكن در خدمت دانشجویان محترم است.

مرکز مشاوره دانشجویی

مرکز مشاوره دانشگاه تربیت مدرس جهت کمک به دانشجویان در راستای اداره و مدیریت مسائل عمده خود و نیز افزایش سطح سلامت روانی، مجموعه گوناگونی از خدمات روان شناختی را در زمینه‌های متفاوت ارائه می‌ کند. از مهم ترین این خدمات می‌توان به مشاوره، روان‌درمانی، آموزش مباحث روان شناختی برای دانشجویان اشاره کرد. دانشجویان جهت استفاده از خدمات مرکز مشاوره می‌توانند همه‌روزه (شنبه الی چهارشنبه) به صورت تلفنی یا حضوری از ساعت ٨ الی ١٥ برای دریافت نوبت اقدام نمایند.

مرکز بهداشت و درمان دانشجویی

مرکز درمانی دانشگاه تربیت مدرس شامل اورژانس، کلینک‌های عمومی و تخصصی (ن و مامایی، روان پزشکی، داخلی و اطفال) و کلینیک دندان پزشکی تحت نظر معاونت دانشجویی دانشگاه فعالیت می‌نماید.

اداره تندرستی و تست ورزشی

در این اداره علاوه بر خدمات تمرینی ورزشی با تجهیزات پیشرفته، مشاوره در زمینه های مختلف نیز ارائه می گردد واحد تندرستی با هدف ارتقای سطح تندرستی و آمادگی جسمانی مراجعین در سال ٨٥ تأسیس گردید.
تجهیزات این واحد عبارتند از: تردمیل، دوچرخه های ثابت، دستگاه تشخیص ترکیب بدنی، دوچرخه های تست های هوازی و بی هوازی
کتابخانه مرکزی
کتابخانه مرکزی دانشگاه تربیت مدرس در سال ١٣٦٢ در فضایی به وسعت ١٥٨ مترمربع آغاز به کار کرد. که هم اکنون وسعت آن ٤٠ برابر افزایش یافته است. این کتابخانه دارای دو سالن مطالعه شبانه روزی و دو سالن مجهز به وایرلس برای استفاده از لپ تاپ برای خانم ها و آقایان می باشد.

خوابگاه های دانشگاه تربیت مدرس

معرفی دانشگاه تربیت مدرس
دانشگاه تربیت مدرس شامل ٢١ مجموعه خوابگاه می باشد. این خوابگاه ها عبارتند از:
خوابگاه شهید مدرس: خيابان انقلاب – نرسيده به پيچ شمران- خيابان حقوقی- تقاطع خيابان اصفهانی- پلاك ۱۵
خوابگاه خلوتی: اتوبان كرج- پيكان شهر- بلوار پژوهش- دانشكده كشاورزي
خوابگاه شهيد باقری: بلوار کشاورز – نرسیده به میدان ولیعصر – کوچه رویان – پلاک ۴
خوابگاه فتاح‌الجنان: خیابان دکتر فاطمی ـ خیابان سین‌دخت ـ کوچه شهید اکبر فتاح‌الجنان پلاک ۳
خوابگاه گلشن: کارگر شمالی- کوچه شهریور- نبش خیابان هیئت پلاک ۲۰
خوابگاه شهيد خداپرست: خیابان کارگر شمالی – بین فرصت و نصرت – خیابان مستعلی – پلاک ۱۱
خوابگاه شهید حيدری: خیابان انقلاب – تقاطع جمال‌زاده – کوچه شهید خالقی- انتهای کوچه- پلاک سه
خوابگاه شهيد كامروا: کارگر شمالی – شیراز غربی – تقاطع سیندخت و گردآفرید – پلاک ۱۶

خوابگاه زينبيه، فاطميه و قائم: پرديس مركزی دانشگاه
خوابگاه جنبشی: اتوبان كرج، پيكان شهر، بلوار پژوهش، دانشكده كشاورزی
خوابگاه میرشفیعی: خيابان اشرفي اصفهاني- پونك- بلوار خوش طينت- پلاك ٣
خوابگاه سماء دو: بلوار كشاورز-نرسيده به ميدان وليعصر-كوچه كبكائيان- كوچه مير سرابي- پلاك ۱۲
خوابگاه سماء سه : ميدان وليعصر- بلوار كشاورز- بعد از بيمارستان ساسان- خيابان عبدالله زاده- كوچه زيبا – پلاك ۳۱
خوابگاه کوثر نور و الغدیر: شهرستان نور – دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی
خوابگاه بناری: خیابان کارگر شمالی ـ خیابان شهید شکراله ـ پلاک ۲۹
خوابگاه نرگس ۱، ۲ و ۳: پرديس مركزی دانشگاه
خوابگاه کوثر پسران: خیابان فاطمی غربی – نرسیده به سفارت پاکستان – پلاک ۲۹۷
خوابگاه قدس ۱، ۲ و ۳: پردیس دانشگاه
خوابگاه ابراهیمی: كارگر شمالی_ بعد از پمپ بنزين_ كوچه شهريور – پلاك ۳۲
خوابگاه مومن: كارگر شمالي-بعد از پمپ بنزين -كوچه شهريور- پلاك ۵۱
خوابگاه روشن: اتوبان كرج بلوار پژوهش -دانشكده كشاورزي

پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس

پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه تربیت مدرس عبارتد از:
پژوهشکده اقتصاد، پژوهشکده فناوری اطلاعات،‎پژوهشکده محیط زیست، ‎پژوهشکده مهندسی و مدیریت آب، ‎گروه پژوهشی اپتوالکترونیک و نانوفوتونیک، ‎مرکز تحقیقات چابهار، ‎مرکز تحقیقات زبان و ادبیات فارسی، ‎مرکز تحقیقات مدیریت تعمیر و نگهداری روسازی، ‎مرکز تحقیقات و توسعه زیست فناوری، ‎مرکز مطالعات آفریقا، ‎مرکز مطالعات حقوقی، ‎مرکز مطالعات فرهنگ و اندیشه دینی، ‎مرکز مطالعات مدیریت، ‎مرکز مطالعات مدیریت و توسعه فناوری و ‎مرکز مطالعات و برنامه ریزی شبکه های قدرت.

پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس

پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس
این مجموعه با برخورداری از دو پردیس به وسعت ٦٠ هکتار در شمال شرق تهران در اتوبان بابایی و ٤.٦ هکتار در غرب تهران در بلوار پژوهش و تعریف منطقه جنوبی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان منطقه فناوری در سال ٨٢ شروع به فعالیت کرده؛ و مصمم است با تبدیل دانشگاه تربیت مدرس به دانشگاه کارآفرین نقش شایسته‌ای در اقتصاد محلی و ملی ایفا کند.
شرایط اامی شروع فرایند ثبت‌نام در پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس، وم نوآورانه و فناورانه بودن طرح، دارا بودن قابلیت تجاری‌سازی طرح و وجود یک نیروی تمام وقت می باشد.

قبولی در دانشگاه تربیت مدرس

آخرین رتبه قبولی در دانشگاه تربیت مدرس در کنکور در هر رشته و دانشکده های دانشگاه تربیت مدرس، متفاوت می باشد. بنابراین با توجه به تعدد رشته ها در مقاطع و دانشکده های مختلف، توصیه ما به داوطلبان این است که برای اطلاع از رتبه و تراز مورد نیاز برای قبولی دانشگاه تربیت مدرس در کنکور سراسری ۹۹از متخصصین در این زمینه مشاوره لازم را دریافت نمایند.

آدرس دانشگاه تربیت مدرس

تهران ،جلال آل احمد، پل نصر
صندوق پستی: ۱۱۱-۱۴۱۱۵


مشاوره آموزشی

معرفی دانشگاه تربیت مدرس

دانشگاه ,تربیت ,مدرس ,های ,– ,‎مرکز ,دانشگاه تربیت ,تربیت مدرس ,‎مرکز مطالعات ,تربیت مدرس• ,های دانشگاه ,دانشگاه تربیت مدرس• ,فناوری دانشگاه تربیت ,مدرس دانشگاه تربیت ,بلوار پژوهش دانشكده

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نرم افزارهای بیوانفورماتیک و ژنتیک شاپور بهیان اش هنرمندان کیمیا کتاب آموزش مجازی دروس rabana انجام پروژه هایdatabase بهترین سایت دانلود فیلم سریال ایرانی جدید 97 نکات روابط زناشویی